スケジュール

注記:
印刷

September 9th
00:00
(30 min )
チケットの購入
00:30
(5 min )
Introduction
Anton Yemelyanov

Cryptography

00:35
(60 min )
Finite fields/Elliptic Curves/ECDSA/Schnorr
Jimmy Song
01:35
(15 min )
休憩

Bitcoin Data Structures & Algorithms - I

01:50
(90 min )
Block structure & headers, UTXO, Merkle Trees, Addresses, Proof-of-Work & Difficulty, SegWit (BIP141), Scripts
Jimmy Song
03:20
(60 min )
ランチ
04:20
(30 min )
How the Mempool actually works
Amiti Uttarwar

Networking

04:50
(20 min )
Rebroadcast logic in Core
Amiti Uttarwar

Bitcoin Wallets

05:10
(15 min )
BIP32 / HD Keys etc
Bryan Bishop
05:25
(30 min )
Wallet Architecture
John Newberry
05:55
(15 min )
休憩

Privacy

06:10
(30 min )
Privacy concerns and mitigations
Udi Wertheimer

Bitcoin Tools & Frameworks - I

06:40
(30 min )
Signet and its uses for development
Karl-Johan Alm
07:10
(30 min )
Debugging tools for Bitcoin Core
Fabian Jahr
07:40
(15 min )
休憩

Bitcoin Data Structures & Algorithms - II

07:55
(30 min )
Accumulator based cryptography
Tadge Dryja
08:25
(30 min )
Utreexo
Tadge Dryja
08:55
(10 min )
休憩
09:05
(45 min )
Build a Taproot - (practice)
Elichai Turkel / James Chiang
09:50
(30 min )
ANYPREVOUT
Bryan Bishop
10:20
(5 min )
閉鎖

September 10th

Practical Applications, Hardware and Cryptography

00:30
(30 min )
Hardware Wallet Design - Issues and best practices
Stepan Snigirev and Jimmy Song
01:00
(30 min )
Mining/Firmware - secure embedded systems design
James Hilliard
01:30
(30 min )
Challenges of developing bOSminer from scratch in Rust language
Jan Čapek
02:00
(15 min )
休憩
02:15
(30 min )
Practical Application of Cryptography / Statechains
Ruben Somsen

Bitcoin Tools & Frameworks - II

02:45
(30 min )
Libbitcoin BX - Constructing a raw transaction - (practice)
James Chiang
03:15
(30 min )
Test framework in Bitcoin Core
James Chiang
03:45
(60 min )
ランチ

Blockchains and Layers

04:45
(90 min )
Blockchain design patterns, layers and scaling approaches
David Vorick and Andrew Poelstra
06:15
(15 min )
休憩

Lightning

06:30
(30 min )
How pieces fit together - A walk through the layers of Lightning
Carla Kirk-Cohen
07:00
(30 min )
Sphinx and Onion Routing
Antoine Riard
07:30
(30 min )
Network topology creation & maintenance
Antoine Riard
08:00
(15 min )
休憩
08:15
(30 min )
Liquidity Problems and Solutions (AMP, Splicing, Dual Funded Channels)
Carla Kirk-Cohen
08:45
(30 min )
Routing problems and solutions (rendezvous, trampoline)
Carla Kirk-Cohen
09:15
(5 min )
閉鎖